Добредојдовте

 

Ние ја разбираме вашата потреба. Се Трудиме Да Ја Исполниме!

Кои сме ние?

 

Бифекс е роден во јули 2011 година во Струга, восо духот на претприемништвото и желбата да им обезбеди врвни услуги на своите клиенти. Фокус на Бифекс беше обезбедување решенија со осветлувачки производи! Првите чекори беа во индустријата за осветлување, вклучувајќи внатрешно и надворешно осветлување. Досега, бевме потписник на многу различни проекти. Бифекс беше светло на многу домови, хотели, ресторани, канцеларии и многу отворени и затворени простории во регионот во близина на Струга и Охрид во последните 7 години. Преку Фејсбук страницата Понудивме решенија за многу клиенти и пошироко од нашиот регион, кои ги декорираа своите домови и бизниси. а сега нашата цел е да им служиме на милиони.
Во месец мај 2018 година, компанијата Бифекс донесе одлука да започне онлајн продавница, со главна цел да им служи на клиентите не само во регионот Струга-Охрид, туку да ги исполни потребите на поголем број на клиенти кои сакаат да купуваат онлајн. Го презедовме овој чекор врз основа на потребите на нашите корисници на Фејсбук страницата.
Ние веруваме во луѓето, тие заслужуваат подобро решение, повеке опции, подобра услуга и уникатни производи. Нашата сила доаѓа од Луѓето.
Следниот чекор на Бифекс е да овозможи лесно купување од онлајн продавницата,  понуда на најдобрите производи во Македонија и одлично корисничко искуство. Ви даваме збор дека нема да застанеме тука! Бифекс ќе биде повеќе од светло …
Ви благодариме за вашата доверба во изминатите години, можете да ни верувате и во онлајн продавницата  …

Како Започнавме

 

Формирање на компанијата не е лесно. Гледајте како го сторивме тоа!
Избиравме неколку пораки и слики кои ги сметаме за прв чекор на Бифекс.
Прва најава  “Бифекс осветлува темнината”
Сликата на првата продавница
Прв попуст за роденден на Бифекс – токму по една година
Сликата на еден од првите проекти
и прв пат присуство на саем!

Vegim3

Визија

 

Да го олесниме животот на луѓето и да понудиме најдобро шопинг искуство на Балканот

vegim1

Мисија

 

Да го олесниме купувањето, доставајќи вредности и селекција нудејќи повеќе квалитетен избор за купувачите

vegim12

ВРЕДНОСТИ

 

Нашите вредности опишуваат кои сме и на што веруваме


Посветеност на купувачи

Доставување на најдоброто и градење на односи

Квалитет

Тоа е она што го доставуваме

Интегритет

Ние сме искрени и етички

Страста за Работа

Ние работиме напорно!

Луѓе

Ние веруваме во Луѓе

Дали сакате да работите
Со нас?

Кариера


 

Стани дел од сонот

За амбициозен поединец кој сака да биде дел од Бифекс

Соработка


 

Партнеритет 1: Станете наш снабдувач

Партнеритет 2: Афилиате Маркетинг