ПРИДРУЖЕТЕ СЕ НА ТИМОТ

 

Помогнете ни да им овозможиме полесен начин на живење, и постигнеме најдобро шопинг искуство

Бифекс е нова компаниа и така ке остане! Бараме амбициозни и креативни работници за да додават вредност во компаниата. Веруваме во луѓе и тоа ни е основна вредност, можеме да растеме заедно. Бифекс има отворени врати за сите со или без работно искуство.

Напорна Работа

 

Ние работиме напорно за да постигнеме најдобро шопинг искуство

Едукациа

 

Учиме Секојдневно

Забава

 

Работата ја доживуваме како забава

Бенефиции

Живот-Работа

 

 

Веруваме дека креативност и задоволство на вработен е резултат на среќа надвор од работното место. Затоа нудиме флексибилни работни планови.

Благосостојба на Работа

 

Ние создаваме амбиент за креативност, спречуваме на главоболка со квалитетно осветлување и стимулираме функцијата на мозокот со инспиративни бои

Задоволно Работно Место

 

Бенефит од неверојатни соработници и забава

Кафе

 

Да, најдобриот дел – Неограничено Кафе

Можност

 

Можност да ја развивате вашата кариера заедно со нас

Одмор

 

Одмор по ваше барање – Само останате позитивни и креативни !