Let’s Talk About Business

Афилиате Маркетинг

Што е Афилиате Маркетинг? Како функсионира? Како може да станам партнер со Афилиате Маркетинг?

Афилиате Маркетинг е едноставен начин за пасивен профит. Заработите процент од промовирање на производи на други фирми. Најдете производ кои мислите дека можете да заработите промовирајте го и заработите ппрофит од продажба. Како ова функционира ?
Кога пребарувате во интернет за производ или услуга првите страници кои се појавуваат се информативни. Овие страници дават специфични информации: карактеристики , споредби и други информации за производ или услуги. Во истите страници имате линк(адреса) од каде можете да влезете директно во страница каде се продава тој производ/услуга. Знаете што се случува кога влегувате и купувате производ/услуга преку друг сајт? Веб страницава која ви го дава линкот заработува процент.

Да чекор по чекор :

 • Прво треба да регистрирате за Афилиате Маркетинг
 • Потоа ке добиете емаил со информации за влез во Афилиате
 • После најава имате можнот во делот Креирај да генерирате адреса за производ
 • Треба да копирате адреса на производ и да додавате во делот за генерирање
 • Кликните на генерирај и адресава ви е генерирана вие сто еден чекор поблиску за профит
 • Земајтего тој линк (адреса) и додајте во вашиот блог или страница и почнете да заработите пасивен профит

Кога клиент употребува вашиот линк за да купува од нашава страница вие добивате процент. Процентот ке е валиден после 8 дена од денот кога производот е купен. Ако клиент го враќа купениот производ во рок од 8 дена вашиот процент нема да биде валиден. Правилото за 8 дена е поради злоупотреба на овој систем на профитирање.

Што се случува кога клиент влегува во нашава онлине продавница преку вашиот линк и одлучува да го купува производот после два дена? Кога клиент влегува преку вашиот линк во нача продавница мие употребуваме колачиња ( анг cookie) за 30 дена. Тоа значи дека ако клиентот влегува во нашава продавница и после 20 дена вие заработите процент. Фер договор нели?

Регистрирај за Афилиате Маркетинг. Ако нешто не ви е јасно ви треба повеке информации Контактирајте Не!

Регистрирајсе за Афилиате Маркетинг

Пријавете се на Афилиате Сметка

РЕАЛЕН ПАРТНЕРИТЕТ

Што е Реалено Партнерство

Бараме реални партнери со кои ке чекориме заедно, веруваме дека вистинската сила иде од Единството. Имате можност да продавате вашите производи преку Бифекс платформата. Зголемете продажба и одете еден чекор понапред во светот на бизнис со нашава програма за партнерство.

Гарантирано Зголемување на Продажба

Што добивате со Програмава за Партнеритет :

 1. Контролна Табла
 2. Внесување на производи прекувашава Контролна табла
 3. Управување со нарачки
 4. Платен Систем
 5. Поединечна Продавница
 6. Известување преку Маил за продажба
 7. Влез за ваша Продавница преку Почетна страница
 8. Фактури
 9. Подршка преку маил и телефон
 10. Обуки

Ке имате вашава продавница преку Бифекс. Ќе имате тотална контрола во цени, слики, опис на производи,  сами ќе управувате со вашиве артикли и залиха. За повеке информации за Програмата Реално Партнерство ќе добивате од како ќе се регистирате.

Вашава апликациа ќе биде разгледано во рок од 48 часа.  Во спротивно ќе добиете известувачки маил за можно враќање одговор подолго од 48 часа.

Регистрирајте за Програма за Партнерство