АПЛИЦИРАЈ ЗА РАБОТА

Аплицирај Во Листа на Чекање

Активни Работни Места

За да аплицирате во активните работни места доставете вашето CV во [email protected]

Важно: Не заборавајте да пишувате ваш мобилен број

Писар

 

Резиме за работа

 

Бараме 3 креативни вработени да напишат јасни и концизни описи на производи во веб-страница. Вашите зборови ќе ги информираат и ќе ги сензибилизираат купувачите.

Бараме кандидат кој е креативен, иновативен и способен лесно да се прилагодува на брзите промени во параметрите на потрошувачите. Идеалниот кандидат треба да се осеча конфорен и да соработува со средината кај што ќе работи.

 

Одговорности

 

 • Опис на производи јасно и атрактивно
 • Опиц на страници
 • Записи во социални мрежи
 • Употреба на SEO принципи

 

Барања

 

 • Пишување и зборување најмалку 2 од три јазици: Македонски, Албански, Англиски
 • Разбирање на различните јазични стилови кои се користат на целните пазари
 • Основни познаевања од компјутери: Microsoft word excel …
 • Креативност
 • Одлично интерперсонални и комуникациски вештини
 • Одлично управување со времето
 • Искуство со јазици и искуство со SEO оптимизациа

 

Кој може да аплицира за овие работни места?

 

На овие работни места може да аплицират секој амбициозен поединец кој сака да биде дел од овој проект. Како што е најавено во нашата страница ние сме нова компанија и ќе ги почитуваме сите со искуство или без искуство. Аплицирајте, има 3 отворени позиции. За оваа работна позиција најважни се условите креативност и  познавање на јазиците наведените во барањето додека другите услови преставуваат само предност.