APLIKO PËR PUNË

Apliko Në Listën e Pritjeve

Pozicionet Aktive Për Punë

Për të aplikuar në poyicionet e mëposhtme dërgoni CV tuaj ne email [email protected]

E rëndësishme: Mos harroni të shkruani numrin tuaj të celularit

Përshkrues

 

Përmbledhje

 

Ne jemi duke kërkuar për 3 Copywriter kreativ për të shkruar përshkrime të qarta dhe koncize për produktet dhe faqen e internetit. Fjalët tuaja do të informojnë dhe tërheqin audiencën e synuar.

Ne jemi duke kërkuar për një kandidat që është kreativ, inovativ dhe i aftë për t’iu përshtatur lehtë ndryshimeve të shpejta në preferencat e konsumatorit. Kandidati ideal duhet të jetë i përshtatshëm të punojë në një mjedis bashkëpunues.

 

Përgjegjësitë

 

 • Përshkrimi i produkteve në mënyrë të qartë dhe atraktive
 • Përshkrime të faqeve
 • Shkrime në rrjete sociale
 • Menaxhimi i projekteve të ndryshme në afat të shkurtër
 • Përdorni parimeve  SEO

 

Kërkesat për Vendin e Punës

 

 • Shkrim dhe lexim të paktën 2 nga tre gjuhë: Maqedonisht, Shqip Anglisht
 • Kuptimi i stileve të ndryshme gjuhësore që aplikohen në tregun e synuar
 • Njohuri themelore të punës me kompjuter: Microsoft Word excel etj
 • Kreativ në shkrim
 • Aftësi të shkëlqyera ndërpersonale dhe të komunikimit
 • Menaxhim i shkëlqyer i kohës
 • Përvoja me gjuhët dhe njohuri optimizimi SEO

Kush mund të aplikojë për këtë vend pune?

 

Në këtë vend pune mund të aplikojë çdo individ ambicioz, i cili dëshiron të jetë pjesë e këtij suksesi të madh. Siç kemi thënë më parë se jemi kompani e re dhe do të respektojmë të gjithë individët të ri ose të vjetër, me përvojë ose pa përvojë. Mos hezitoni të aplikoni, ka 3 pozicione të hapura. Për këtë pozitë të punës me rëndësi është kreativiteti dhe njohja e 2 nga 3 gjuhët të theksuar më sipër. Kërkesa të tjera janë përparsi për aplikuesit.

Kategoritë e Produkteve: