Bahskohuni Ekipit

 

Na ndihmoni që tu mundësojmë njerëzve jetë më të lehtë dhe të ofrojmë eksperiencën më të mirë të tregtisë

Bifeks është kompani e re dhe çdo herë do të mbesë e re. Ne po kërkojmë njerëz ambicioz dhe kreativ të shtojnë vlerë kompanisë. Ne besojmë në njerëz dhe kjo është një nga vlerat tona themelore, ne besojmë se mund të zhvillohemi së bashku. Bifeks mban derën hapur për të gjithë me apo pa eksperiencë!

Punojmë Shumë

 

Ne punojmë shumë për të ofruar eksperiencën më të mirë të tregtisë

Edukim

 

Ne mësojmë çdo ditë

Argëtim

 

Nuk harojmë të argëtohemi

Përfitimet

Balancë e Jetë-Punës

 

Besojmë se kreativiteti dhe kënaqësia e të punësuarve është rezultat i kënaqësisë jasht orarit të punës. Për këtë ne ofrojmë plane fleksibile të punës.

Mirëqënia në Punë

 

Ne krijojmë ambient për kreativitet, parandalojmë kokëdhimbjet me ndriçim kualitativ dhe stimulojmë funksionimin e trurit me ngjyra inspiruese

Lumturi në Vend Pune

 

Përfitim nga bashkpunëtorë të mahnitshëm dhe argëtim gjat punës

Kafe

 

Pjesa më e mirë – Kafe pa Limit

Mundësi

 

Mundësi për të yhvilluar karierën tuaj me ne përderisa ne zhvillojmë kompaninë

Pushime

 

Pushime sipas nevojës – Vetëm qëndroni pozitiv dhe kreativ !

Kategoritë e Produkteve: