Kthim i Lehtë

Blej

 

Blej produktet pa asnjë Rezik

Kontrollo

 

Pasi të keni blerë produktet ato do të mbërijnë në duart tuaja. Kontrolloni

Ktheni Mbas

 

Pasi të keni parë produktet dhe nuk ju pëlqejnë ktheni ato tek ne

Informacioni mbi Kthimin

 1. Tek faqja e Bifeks shkoni tek llogaria ime dhe klikoni tek porositë
 2. Tek pjesa e porosive do shikoni në cdo porosi keni opsionin Parje ose shiko klikoni
 3. Pasi të jeni futur do shikoni butonin për kthim klikoni atë
 4. Shkruani se cilët nga produktet dëshironi ti ktheni
 5. Shkruani Arsyen përse kërkoni ti ktheni
 6. Klikoni Kthim
 7. Do të njoftoheni me postë elektronike për detajet dhe kodin e kthimit
 8. Shkruani kodin e kthimit
 9. Bashkë me Faturën dhe produktet futni në paketimin origjinal
 10. Ktheni produktet me kompanin e transportit

Koha e kthimit të produktit është 15 ditë prej ditës që pranuat produktin

Për të përdorur kthimin pa pagesë ndiqni hapat e përshkruajtura në pjesën Hapat Si Të Nisni Procesin e Kthimit. Ne fund të hapave ju do të keni kodin për kthim pa pagesë

Mund të ktheni produktet me kompaninë e transportit që kemi marveshje. Për këtë do të merni informacion nëpërmjet postës elektronike.

Nuk mund të ktheni produktet të cilat kanë përdorim të njëhershëm dhe produktet të cilat kanë datë skadimi të shkurtër.

Mund të ktheni produktet që nuk ju pëlqejnë por nuk mund ti ktheni produktet të cilat i keni përdorur.Produktet e përdorura, produktet e lara dhe produktet e përdorura nuk do të kthehen.

Transport pa pagesë dhe kthim pa pagesë mund të shfytëyojnë të gjithë blerjet mbi 1500 den!

Kthim i lehtë domethënë që ju mund ti ktheni produktet pa pagesë shtesë duke ndjekur hapat në Hapat Si Të Nisni Procesin e Kthimit.

Kur të bëni kthimin e produkteve në kompanin e transportit mos haroni të jepni dhe kodin e kthimit pa pagesë

Transport pa pagesë dhe kthim pa pagesë aplikohet nën kushtin e Rregulli i Përdorimit Fer

Çdo porosi ka kodin e vet kështu që çdo kthim bazohet në kodin e kthimit. Ju duhet ti ktheni produktet ne paketime të ndryshme nëse keni bërë porosi të ndryshme. Domethën nëse keni 2 porosi dhe prej dz porosive dëshironi të ktheni nga 1 produkt. Nuk mund ti ktheni në një paketim dhe nuk mund ti ktheni me një kod kthimi.

Nëse ndjekni hapat e procesit të kthimit në fund do të keni kodin e kthimit

Për kthim po ashtu do të informoheni edhe nëpërmjet postës elektronike atz do të keni dhe kodin.

Nëse ju duhet asistencë na kontaktoni.

Nëse pranuat kodin e kthimit keni kohë 7 ditë për të bërë kthimin e produktit.

Nëse kalojnë 7 ditë nga marja e kodit do të duhet të rinisni procesin e kthimit nga fillimi.

Kthimi do të jetë valid nëse nuk kalojnë 15 ditë nga dita e blerjes

Transport pa pagesë dhe kthim pa pagesë të drejtën fitojnë të gjitha blerjet mbi 1500 den.

Regulli bazë është që të bëni blerje ose porosi në vlerë mbi 1500 den për të fituar të drejtën.

Nga praktika e deritanishme kemi pasur raste ku konsumatorët për të arritur transport pa pagesë kanë futur në porosinë e tzre edhe produkte të cilat nuk i janl nevojitur dhe kanë bërë kthimin e këtzr produkteve menjëherë pasi kanë pranuar porosinë.

Për këtë arsye ne aplikojmë Rregullin e Përdorimit Fer

Përdorim Fer domethënë nëse porosia juaj në vlerë prej 1500 den bie nën vlerën e 1500 den pas kthimit të produktit atëher ne do tju ngarkojmë me shpenzimet e transportit dhe të kthimit të produktit.

Përshembull nëse ju bëni porosi në vlerë prej 3000 denarë dhe pasi të keni marë produktet bëni kthim të produkteve në vlerë prej 1600 denaë totali i porosisë tuaj do të mbetet 1400 denarë. Pasi që ju nuk plotësoni kushtin e 1500 denarit ne do tju ngarkojmë me shpenyimet e transportit dhe të kthimit. Kështu që kur do ti pranoni paratë nga kthimi i produktit tek ato do të jenë minusuar harxhimet.

Nuk mund të ktheni produktet të cilat kanë përdorim të njëhershëm dhe produktet të cilat kanë datë skadimi të shkurtër.

Mund të ktheni produktet që nuk ju pëlqejnë por nuk mund ti ktheni produktet të cilat i keni përdorur.Produktet e përdorura, produktet e lara dhe produktet e përdorura nuk do të kthehen.

Kthimi i produktit kohët janë :

 1. Kur ne pranojmë produktit është një periudhë e kontrollit të produktit të kthyer për të parë a përshtatet kushteve të kthimit.
 2. Nëse produkti përshtatet kushteve të kthimit paret do të paguhen në llogarinë tuaj në periudhë prej 2 deri 10 ditë
 3. Nëse produktet nuk përshtaten ksuhteve të kthimit atëher produktet do tju kthehen në adresën tuaj.

Kur ne ua kthejmë paratë në llogarinë tuaj ju do të pranoni një email nga ana jonë.

Balanci i kartës së kreditit apo debitit do të paraqit pagesën tonë yakonisht disa ditë pasi të merni email nga ana jonë. Kjo ndodh për shkak të kohëygjatjes së transkasionit nga ana e bankës.

Bazuar në ligjin e Republikës së Maqedonisë ne japim 15 ditë kohë për kthimin e produktit të blerë. Pas 15 ditëve nuk mund të ktheni produktin e blerë.

Nëse bëni kthimin e produktit të cilët janë blerë në çmime promocionale ose në kohë të ybritjeve ju nuk do të humbni cmimet promocionale në atë porosi. Mund ta ktheni produktin e blerë pa humbur në çmimet të tjera.

Vërejtje: Porosia juaj duhet të përmbush rregullin e përdorimit fer. Porosia juaj nuk duhet të zbresë nën 1500 den për të përfituar nga nga trasport dhe kthim pa pagesë

Kategoritë e Produkteve: