Politika e Kthimit

Të gjitha termet e definuara më poshtë janë të përcaktuara në Kushtet e Përdorimir. Shikoni këtu : . https://www.bifeks.com/terms-and-condition/

 

Anulimet e Prosisë

 

Porositë të cilat i bëni në dyqanin tonë procesohen shpejt, nuk mund të bëhet anulimi i porosisë nëse produktet janë dorëzuar në transport. Në të kundërt duhet të prisni të realizohet dorëzimi e më pas të nisni procesin e kthimit

Kthimi

 

Koha e kthimit të produktit është 15 ditë prej ditës që pranuat produktin

Mund të ktheni produktet me kompaninë e transportit që kemi marveshje. Për këtë do të merni informacion nëpërmjet postës elektronike.

Nuk mund të ktheni produktet të cilat kanë përdorim të njëhershëm dhe produktet të cilat kanë datë skadimi të shkurtër.

Mund të ktheni produktet që nuk ju pëlqejnë por nuk mund ti ktheni produktet të cilat i keni përdorur.Produktet e përdorura, produktet e lara dhe produktet e përdorura nuk do të kthehen. Produktet që dëshironi ti ktheni duhet të jenë të papërdorura në gjendje siq janë dorëzuar me paketimin origjinal.

 

Transporti

 

Transport pa pagesë dhe kthim pa pagesë të drejtën fitojnë të gjitha porositë mbi 1500 den.. Porositë nën 1500 denarë harxhimet e transportit do të kalkulohen në faqen e kasës (checkout).

 

Përdorim Fer domethënë nëse porosia juaj në vlerë prej 1500 den bie nën vlerën e 1500 den pas kthimit të produktit atëher ne do tju ngarkojmë me shpenzimet e transportit dhe të kthimit të produktit.

 

Hapat Si Të Nisni Procesin e Kthimit:

 1. Tek faqja e Bifeks shkoni tek llogaria ime dhe klikoni tek porositë
 2. Tek pjesa e porosive do shikoni në cdo porosi keni opsionin Parje ose shiko klikoni
 3. Pasi të jeni futur do shikoni butonin për kthim klikoni atë
 4. Shkruani se cilët nga produktet dëshironi ti ktheni
 5. Shkruani Arsyen përse kërkoni ti ktheni
 6. Klikoni Kthim
 7. Do të njoftoheni me postë elektronike për detajet dhe kodin e kthimit
 8. Shkruani kodin e kthimit
 9. Bashkë me Faturën dhe produktet futni në paketimin origjinal
 10. Ktheni produktet me kompanin e transportit

 

 

Kthimi i Parave

 

Kthimi i produktit kohët janë :

 1. Kur ne pranojmë produktit është një periudhë e kontrollit të produktit të kthyer për të parë a përshtatet kushteve të kthimit.
 2. Nëse produkti përshtatet kushteve të kthimit paret do të paguhen në llogarinë tuaj në periudhë prej 2 deri 10 ditë
 3. Nëse produktet nuk përshtaten ksuhteve të kthimit atëher produktet do tju kthehen në adresën tuaj.

Kur ne ua kthejmë paratë në llogarinë tuaj ju do të pranoni një email nga ana jonë.

 

Nëpërgjithësi

 

Nëse nuk protestoni ndonjë nga kushtet më lartë, ne ruajmë të drejtën për të refuyuar kthimin e produktit ose për të imponuar kushte të tjera shtesë.

Kategoritë e Produkteve: