Filtroji

Po shfaqet 1–25 nga 125 përfundime gjithsej

Ndricimi i Jashtem

Ambienti ne te cilin jetojm ka shume rendesi ne jeten tone duke na dhuru nje relaks per syte. Prandaj ndicimi i jashtem ka shume rendesi per shtepi te bukura, me stil dhe klas.

Kemi keto kategori te ndricimit te jashtem te cilat i ofrojm ne:

Ndricue i jashtem muri,  Ndricues i varur, Ndriques rruge,  Ndricues shtylle e ulet dhe Shtylle ndricuese.

Te keto kategori perfshihet nje game e gjere e produkteve duke ju mundesuar te gjithe konsumatoreve te gjejn veten e tyre ne produktet qe ne i ofrojm.

Bifeks ofron shume llojshmeri zgjidhjesh te modeleve me dizajne te ndryshme. Qe mundesojne shtepi te bukura te reflektoj prej dizajneve te bukura . Bifeks eshte fokusuar qe te punoj  ne koordinimin me kerkesat e konsumatoreve duke ven ne rend te par kerkesat e tyre e duke ju ofruar produkte me kualitet te lart dhe mbi te gjitha eshte shume e rendesishme kenaqesia e konsumatorit .

-Ndricue i jashtem muri-

Ky lloj ndricimi mund te perdoret ne restorante, hotele, ndertesa , shtepi e kopshte te ndryshme.

Ndricues i varur-

Dizajne te ndryshme dhe me shume stil te varur dhe te zgjatur sipas nevojave te konsumatorit , materiale te kombinuara te cilat tregojn elegance dhe shume dizajne unike i ofrojm ne kete kategori te cilat mund te perdoren ne salla te ndryshem , ne kopshte e hoteleri te cilat perdroeren edhe si pjese dekorative.

Ndricues rruge –

Te kjo kategori hyn produktet qe jane me dimenzone te uleta. Te cilat perdoren per ta ndricuar rrugen si ne ambientet private ashtu edhe ne ato publike .

Ndricues shtylle e ulet-

Zakinisht keto lloje produktesh perdoren per rregullimin e kopshteve te ndryshme si per femije ashtu edhe ne zonat private shtepi te ndryshme. Gjithashtu perdoren edhe neper restorante , hotele dhe lokale tjera.

Shtylle ndricuese –

Ne kete kategori perfshihen ndriques qe jane me dimenzione te larta. Te cilat perdoren ne rruget kryesore per ndricim te magjistraleve , rrugeve e rrugicave te ndryshme , ne ambiente shkollore, neper hotele te ndryshme etj.