Filtroji

Po shfaqen krejt 5 përfundimet

Syze per femra

Syze per femra te diellit janë një aksesor i rëndësishëm jo vetëm për shkak se ato janë elegante, por edhe sepse ato mbrojnë sytë nga rrezet e dëmshme UV. Çdo grua dhe njeri duhet të kenë së paku një pale syze dielli në varësi të formës së fytyrës, stilit dhe përdorimit të tyre. Ju mund të përdorni qindra syze dielli të markave më të njohura vendore dhe të huaja nëpërmjet kategorisë së aksesorëve.

Modele per Syza të Femrave

Markat më të mira prodhojnë modele të ndryshme të syzave te diellit për femra çdo vit në përputhje me trendet .  Modele të larmishme dhe të pasqyruara janë mundësi të mëdha për të marrë pamje më mahnitëse dhe të fresket në verë.  Për gratë që duan zgjedhje të qetë dhe klasike, modelet e sheshta dhe ovale të syzeve me korniza kockore janë alternativa të shkëlqyera. Për të theksuar pamjen elegante , syzet e rrethuara nga kocka mund të plotësohen me rroba formale. Rekomandohet që të zgjidhni modele që janë të përshtatshme për pothuajse çdo fytyrë në jetën tuaj të përditshme dhe që nuk do t’ju shqetësojnë. Modele të rrumbullakëta, katrore dhe me korniza metalike mund të pergjiigjen në stilin dhe shijen e shumë femrave. Me syze dielli elegante ,ju mund të përmirësoni stilin tuaj duke shijuar mbrojtje nga efektet e dëmshme të diellit.

Zgjidhni modelet që përshtaten me fytyrën tuaj

Kur zgjidhni syze dielli, ju duhet ta mirrni paraysh formën tuaj të fytyrës për të blerë produktin e duhur. Burrat dhe femra me një fytyrë të rrumbullakët duhet të preferojnë modele që do të krijojnë më shumë efekte gjeometrike në fytyrat e tyre. Prandaj, rekomandohet përdorimi i syzeve katrore . Llojet ovale të fytyrës mund të përdorin pothuajse çdo model të syzeve. Në këtë pikë, megjithatë, është e rëndësishme që burrat dhe gratë me një fytyrë ovale. Nuk duhet të zgjedhin formen qe te jet korniza më e gjere se fytyra e  tyre.

Në fytyrat katrore rekomandohet përdorimi i modeleve të syzeve që krijojnë linja më të lëmuara krahasuar me fytyrat e rrumbullakëta. Prandaj, për meshkujt dhe femrat me karakteristika katrore të fytyrës, modele jo-këndore si rrumbullakët ose ovale janë opsionet e përsosur. Për njerëzit me grykë të ngushtë në formë zemre, modele katrore që dalin jashtë janë më të përshtatshme. Çmimet e syzeve mund të ndryshojnë sipas markës dhe modelit. Tani mund të shikoni kategorinë e aksesorëve. Për të zgjedhur syze dielli nga markat vendore dhe ndërkombëtare, në varësi të stilit tuaj dhe formës së fytyrës.

Kombinimi i veshjeve me syze

Syzet e diellit, të cilat janë ndër pjesët përbërëse të kombinimeve me stil. Janë syze dielli ku mund të bëni një ndryshim dhe të fitoni një pamje të veçantë. Syzet diellore të mbrojtura me UV, të cilat mund të absorbojnë efektet negative nga dielli. Ju ofrohen me një gamë të gjerë ngjyrash dhe dizajnesh, standardeve të cilësisë dhe zgjidhjeve për të mbrojtur shëndetin e syve.

Nëse doni të shtoni një atmosferë të ndryshme në jetën tuaj të përditshme dhe të plotësoni elegancën tuaj. Ju mund të shikoni syze dielli që dalin në treg në mënyra të ndryshme sipas zonave të tyre të përdorimit dhe dizajneve. Projektuar me korniza të ndryshme si rrethore, ovale ose katrore, dhe përbërësit e xhamit. Me ngjyra të ndryshme, syze per femra e diellit kanë modele që variojnë nga thjeshtësia tek kontrastet mbresëlënëse. Duke sjellë së bashku stile të ndryshme të cilësisë dhe elegancës. Bifeks bashkon syze dielli që mund të apelojnë në stilin e njerëzve të të gjitha moshave.

Mbroni syte me syze dielli

Gjithashtu mund të zgjidhni syze dielli që mund t’ju sigurojnë mbrojtje 100% ndaj rrezeve te dëmshme të diellit. Varësisht nga lloji i fytyrës tuaj. Me syze dielli të dizajnuara në forma të ndryshme , ju mund të merrni një pamje të përsosur dhe të shtoni një stil të ndryshëm në stilin tuaj.

Kur vendosni të blini syze dielli, do të hasni ne shumë syza. Çmimet e syzeve janë gjithashtu të ndryshme. Nëse dëshironi të keni një pale cilësore, duhet të merrni në konsideratë disa sugjerime. Të bëni një zgjedhje. Edhe pse syzet e diellit janë përdorur si aksesore për vitet e fundit. Ato kohët e fundit janë bërë plotësisht të nevojshme. Shumica e njerëzve përdorin syze per femra dielli për të mbrojtur veten nga dielli. Nëse bëni zgjedhje të pasakta, problemet që do të ndodhin në shëndetin tuaj të syve do të ndjehen për një kohë të gjatë. Pamja dhe ngjyra e errët e syzeve nuk do t’ju mbrojnë nga rrezet e diellit. Cilësia e qelqit dhe filtri UV zbulojnë cilësinë origjinale të syzeve të diellit dhe rezistencën e diellit.

Vetitë e absorbimit të syzeve

Një nga pikat që duhet të jeni të vetëdijshëm për syzet e reja të syve tuaj është vetitë thithëse të syzeve. Syze per femra që përdorni në një plazh shumë të nxehtë nuk duhet të jenë të njëjta me syze per femra e diellit. Nëse keni ndërmend të përdorni syze dielli në zona të tilla si një plazh veror. Sigurohuni që vlera e absorbimit të jetë mbi 85. Vlera absorbuese nuk dihet nga shumica e njerëzve. Nëse jeni i ndjeshëm për këtë, ju bëheni një konsumator i vetëdijshëm dhe ju do ta mbroni shëndetin tuaj nga rreziqet.

Ngjyrat e syzeve

Për shkak të karakteristikave të tyre, këto ngjyra do të zbulojnë ngjyrat nga rrezet e diellit në mënyrën më të mirë. Nëse doni ngjyra si e zezë, kaltert, violet të cilat janë jashtë ngjyrave të përmendura. Ju do të prisni që sytë tuaj të mësohen me të për një kohë. Janë dy materiale të ndryshme pa lidhje UV në ngjyrën e xhamit të syzeve tuaja. Ju nuk duhet t’i ngatërroni këto dy gjëra.

Syze per femra dielli me cilesi te larte

Synojmë të ofrojmë cilësinë më të arsyeshme të çmimeve. Nëse keni vendosur të blini syze, ne mund t’i shqyrtojmë syzet në faqen tonë. Ju lehtë mund të porositni ato që ju pëlqen nga syze per femra që keni rishikuar. Unë do t’ju jap disa sygjerime për të dalluar  syze e diellit me cilësi të lartë. Ju do të keni një ide në lidhje me cilësinë e syzeve që merrni: Nëse mendoni se keni imazhe të parregullta nga syzet tuaja, mund të thoni se ka probleme të shkaktuara nga cilësia.

  • Syzet nuk duhet të përkulen në syza cilësore.
  • Fokusohuni në një objekt, imazhi nuk duhet të zhvendoset kur lëvizni syzet pas fokusimit. Nëse ka rrëshqitje, ekziston një problem
  • Sigurohuni që të zgjidhni një nga ato më të përshtatshme për fytyrën kur zgjedhni
  • Nëse ecni shumë shpesh gjatë natës, nëse dritat e makinës që vijnë nga anët tjer ju pengojn , ju duhet të bëni një zgjidhje të veçantë për këto lloj ngjarjeje. Nëse mbani syze per femra të papershtatshme, do të përjetoni probleme afatgjate
  • Syzet kanë një lidhje të madhe me strukturën e fytyrës. Është mirë të porositni syzet që mendoni se do të ishin më të përshtatshme për ju.

Syze dielli në veturë

Është më e rëndësishme që njerëzit te zgjedhin syze per femra te duhura . Kur vozisni në automjetin tuaj, syzet e diellit duhet të ken skaj të hollë të kornizës. Në produktet me kornizë të trashë, aftësia juaj për të vëzhguar mjedisin tuaj do të dobësohet. Prandaj, mund të rrezikosh jetën tënde. Ne kemi përmendur më lart se ka syze dielli të ndryshme për natë. Këtu mund të japim disa detaje. Disa njerëz që ngasin natën janë të prekur nga dritat e makinave që vijnë nga ana e kundërt. Kjo mund të rezultojë në një aksident. Për të shmangur një situatë të tillë, përpiquni të përdorni syze me lentet e natës. Secila syze per femra ka veçoritë e veta unike.

Zgjedhja e syzeve nga lloji i fytyrës

  1. Syze dielli për fytyra te rrumbullakëta: Kur zgjidhni syze dielli për fytyr të rrumbullakët. Qëllimi kryesor duhet të jetë për të treguar fytyrën më te gjatë. Syzet e rrumbullakëta do të jenë zgjidhja e gabuar për ju. Sigurohuni të praktikoni syzet me forme katrore dhe drejtkëndëshe . Këto syze do ta bëjnë fytyrën tuaj të duket më mirë.
  2. Nëse keni këtë lloj të fytyrës siç kemi përmendur, ju duhet të fshehni gjerësinë dhe hollësinë e mjekrës tuaj. Të jeni të kujdesshëm  të shmangni  syzet me shumë gurë.
  1. Syze dielli për fytyrën e shesht: Kur zgjidhni syze dielli, duhet të jeni të kujdesshëm me korniza që i bëjnë tiparet tuaja të fytyrës të duken më të buta. Syze dielli me forme te rrumbullakëta gjithashtu do të jenë të përshtatshme për ju. Syzet e diellit të rrumbullakëta do të zbusin shprehjen e vështirë në fytyrën tuaj dhe fytyra juaj do të jetë më e balancuar.
  2. Syze diielli per fytyren ovale: Mund të themi se jeni në mesin e personave me fat për të pasur llojin më ideal të fytyrës për syze. Pothuajse të gjitha llojet e syzeve përshtaten lehtë në njerëz me fytyrë ovale. Nëse fokusoheni në konceptin e gjerësisë në zgjedhjen tuaj të syzeve, ju mund të merrni një imazh më të mirë se zakonisht. Kur përcaktoni gjerësinë, kujdesuni që të vendosni proporcionin e duhur me fytyrën tuaj.

Syze dielli origjinale

Si  ne shumicën e produkteve ashtu ndodh edhe me syzet e diellit te cilat  prodhohen  me cilësi të ulët, jo origjinale. Në mënyrë që të mos blini këto produkte, duhet të bleni nga vendet që i besoni. Në këtë mënyrë, ju mund të bleni syzet tuaja të preferuara me një çmim të volitshëm dhe mund ta përdorni atë lehtësisht sepse e dini se është origjinale.

Syze dielli jo origjinale nuk mbrojnë në mënyrë adekuate nga rrezet e diellit, por mund të shkaktojnë edhe dëmtime të syve. Markat për të cilat po flasim janë prodhuesit e klasit botëror të syzeve që kanë provuar veten. Për më tepër këto markave më të përballueshme, si dhe me cilësi më të mirë syze dielli mund të gjenden në faqen tonë. Gjithashtu mund të blesh syze dielli më të lirë se zakonisht duke ndjekur fushatat në faqen tonë.

Çfarë duhet të shqyrtojmë kur zgjedhim syze dielli?

Ka dy faktorë të rëndësishëm për t’u marrë parasysh kur zgjedhin syze dielli. Këto janë: e para është funksioni i syzeve te diellit dhe e dyta është dizajni. Në vitet e fundit, dimensioni i projektimit të syze te diellit është bërë më i rëndësishëm se sa dimensioni i funksionalitetit. Veçanërisht, dizajnerët e segmenteve luksoze prodhojnë modele të syzeve për të siguruar integritetin e koleksioneve të tyre. Këto dizajne janë kryesisht jo funksionale.

Modele të tilla si korniza të stilizuara, lente unike dhe logot e stampuara janë projektuar si pjesë e koleksioneve. Disa dizajne konsiderohen  klasik , ndërsa të tjerët përditësohen sipas tendencave për të plotësuar shijet e ndryshme. Në dimensionin funksional, është e nevojshme të fokusohemi në përdorimin dhe qëllimin e syzeve te diellit. p.sh. syzet e diellit janë të dizajnuara për të siguruar kontrast maksimal për shikimin më të mirë të objektivave të tyre. Nga ana tjetër, syzet e diellit për skiatorët janë të dizajnuara për t’i bërë ballë dritës se reflektuar nga sipërfaqet e mbuluara me borë. Lente të këtij lloji njihen si blloqe te kalterta sepse filtrojnë ngjyrë vjollce, te kaltert dhe disa rreze UV.

Pse përdorin syze dielli?

Kapelet me majë të trashë dhe qepallat mund të bllokojnë rreth 50 përqind të rrezatimit UV, por thuhet se kjo nuk është mbrojtje e mjaftueshme. Prandaj, është e nevojshme të përshtatet përdorimi i syzeve të diellit në jetën e përditshme në mënyrë që të shmangen efektet e dëmshme të rrezeve UV.

Kanceri i qepallave dhe lëkura rreth syve është më e zakonshme sesa mendojnë njerëzit. Përtej dizajnit është edhe  për shëndetin; syzet e diellit duhet te mbahen duke punuar, duke ngarë makinën, duke bërë sport, duke ecur ose duke bërë diçka në diell, edhe kur kalojnë kohën jashtë. Nga ana tjetër, është një nga aksesorët që më së miri reflekton stilin duke integruar rrobat.

Cilat syze te diellit duhet të preferohen?

Para se të bëni zgjedhje per shkak te modes, duhet të bleni syze dielli sipas llojit të fytyrës. Ata me një fytyrë të rrumbullakët duhet të preferojnë modele katrore që do t’i bëjnë fytyrat e tyre të duken më të vogla. Individët me fytyra të zemrës duhet të zgjedhin për syze model të maceve me një majë të madhe për të kompensuar mprehtësinë në nofullat e tyre. Ata me karakteristika të fytyrës ovale mund të bartin pothuajse çdo model në fytyrat e tyre për shkak të tipareve simetrike të fytyrës. Fytyrat me formë diamanti duhet të përdorin korniza me kthesa të butë .