Filtroji

Po shfaqen krejt 21 përfundimet

Vathë per Femra

Vathe per femra jane llojet e preferuara të bizhuterive për femrat qe përfshihet në gamën e produkteve të shumë markave. Veth per femra që zbukurojnë veshët e femrave ndahen në shumë lloje sipas vetive, ngjyrave dhe madhësive të tyre materiale. Vathët konsiderohen në dy kategori kryesore si stoli dhe produkte bizhuterie. Sipas materialeve vathë me ngjyra, diamant dhe gur diamanti, vathë prej ari, vathë argjendi, perla dhe çeliku dhe lloje të ngjashme të vathëve. Forma dhe madhësia në dizajne të ndryshme. Në Bifeks, shumë marka të argjendarisë dhe bizhuterisë u ofrohen konsumatorëve.

Vathë per femra me gure te çmuar gjithmonë të preferuar

Vathët me gure te cmuar, të cilët përbëjnë kategorinë më të rëndësishme të modeleve të vathëve. Të futura për përdoruesit nga prodhuesit e argjendarive, zënë një vend të shkëlqyeshëm në zemrat e grave. Vathë per femra rrumbullakët apo ovale, shpesh preferohen si dhurata në raste të veçanta si martesa, përvjetori, ditëlindja

Vathë per femra prej rubi, safiri, vathë smeraldi, të dizajnuar posaçërisht me gurë të çmuar dhe me gjysmë të çmuar me ngjyra kanë qenë të preferuarit e femrave për shumë vite. Vathët prej guri natyror, konsiderohen ndër vathë per femra më të njohur nga konsumatorët. Që janë veçanërisht të interesuar për bizhuteritë mistike. Vathë per femra me perla, të cilët janë ndër veth më të njohur nga femrat dhe gratë e moshës së mesme dhe gratë e biznesit. Janë gjithashtu ndër produktet më të blera si dhurata. Veth e modës, vathë prej argjendi dhe ari të shumë markave janë mbledhur nën të njëjtën çati me alternativa modele të ndryshëm.

Vathë ne forme unaza gjithmonë trendi

Vathët ne forme te unazave, të cilat janë gjithmonë të njohura në mesin e vathëve. Ndahen në ar, ari argjendi, çeliku dhe grupe të ngjashme sipas vetive të tyre materiale. Vathët e unazave, të cilët janë shumë të ndryshëm në madhësi, përdoren nga gra të të gjitha grupmoshave. Vathë të vegjël unazorë janë gjithashtu ndër produktet më të përdorura nga femrat. Vathë të madhësive të ndryshme. Të tilla si vathë me top, vathë me yje, vathë të hënës, vathë engjëjsh, si simbole dhe kafshë dhe figura fetare të prodhuara nga produktet më trendy të viteve të fundit.

Vathë per femra Shumëngjyrëshe

Modelet e vathëve, të cilat janë kryesisht në mesin e produkteve aksesorë të markave të modës. Janë më të gjallë dhe të sigurt se kategoria e bizhuterive. Ndërsa disa konsumatorë nuk mund të heqin dorë nga produktet e tyre me vlerë të lartë si ari dhe diamantët. Një numër i konsiderueshëm i konsumatorëve preferojnë produktet e dizajnit të bizhuterisë në ftesa. Vathët e gjatë së bizhuterisë japin një kontribut të madh në stilin e përdoruesit.

Modelet e njohura si lulet, fluturat, qershitë dhe figurat e kafshëve preferohen në modelet e vathëve të fëmijëve. Burrat përdorin vathë të vegjël, unaza, vathë, vathë me top, figura të vogla dhe diamante rrallë të zezë dhe të bardhë.

Oferta speciale për vathë

Veth në kategorinë e bizhuterive dhe argjendarive ndryshojnë në varësi të tipareve të tyre, formave, madhësive, modeleve dhe shumë më tepër. Bifeks vazhdon të ofrojë produkte të përshtatshme për të gjithë buxhetet me mundësi të ndryshme zbritje në modelet e vathëve.

Nëse po mendoni të blini vathë për veten tuaj dhe të dashurit tuaj, mund të ekzaminoni të gjitha detajet e kategorisë së bizhuterive dhe stoli ne Bifeks dhe të blini modelin që ju pëlqen.