Partneritet

Për shkak të situatës së krijuar nga korona virusi vendosëm të marim hapa për të ndihmuar biznesin e vogël. Ju mundësojmë të krijoni shitoren tuaj online pa asnje harxhim mujor

0 den

0 den janë harxhimet mujore për të hapur shitoren tuaj online. Llogaritet vetëm 5% provizijon në qarkullim. Pse 5% provizion? Në 5% proviyion përfshihen harxhimet bankare dhe harxhime të tjera të ndërlidhura. Qëllimi jonë është të ndihmojmë biznesin e vogël Koha është që çdo sipërmarje të digjitalizohet. Shitja online është ajo qka ju nevoitet. Kjo kampanjë do të vazhdojë deri në fund të vitit 2020. Mos e humbisni mundësine që të keni shitoren tuaj online aplikoni tani.

Çka është Partneritet Real?

Ne po kërkojmë partneritet real në rugëtimin tonë. Besojmë se fuqia e vërtetë vjen nga bashkimi. Ju keni mundësinë të shisni produktet tuaja nëpërmjet platformës Bifeks. Ritni shitjet tuaja, shkoni një hap më shumë në biznes me Programin tonë për Partneritet Ju Garantojmë Në Rritje të Shitjeve Çka përfitoni me Programin e Partneritetit:

Tabelë Kontrolli

Menaxhim me porositë

Sistem pagese

Shitore personale

Lajmërim me email për porositë e krijuara

Statistika

Dokumentim

Baner me llogon tuaj në faqen e parë

Faktura

Kontrollë të plot mbi shitoren tuaj

Marketing

Mbështetje

Do të keni shitoren tuaj online nëpërmjet platformës Bifeks. Do të posedoni kontrollë të plotë mbi çmimet, fotografitë, përshkrimet e produktit etj. Do të menaxhoni me sasinë e produkteve. Më shumë informacione do të fitoni pasi që të keni aplikuar në programën e partneritetit.

Furnizues

 

Nëse mendoni së është vështirë të menaxhoni me shitore online apo nuk keni ekipë të mjaftueshme për të, atëher bëhuni furnizuesi jonë. Na furnizoni me produktet që keni dhe ne do i paraqesim në shitoren online. Për më shumë informacione aplikoni menjëherë.

Apliko tani