Let’s Talk About Business

Affiliate Marketing

Çka është Affiliate Marketing? Si funksionon? Si mund të bëhem partner me Affiliate Marketing?

Affiliate Marketing është mënyrë e thjeshtë dhe gjeniale për të krijuar Profit pasiv. Ju fitoni përqindje nga promovimi i produkteve të kompanisë. E zgjidhni një produkt që ju mendoni e promovoni atë në faqen tuaj apo diku tjetër dhe fitoni përqindje për çdo produkt që do ju do shisni. Si funksionon kjo saktësisht ?
Keni shembuj të ndryshëm në internet. Kur shfletoni google apo faqe të tjera dhe kërkoni për produkte apo shërbime të caktuara gjeni faqe të ndrzshme Blog me sqarime mbi produktin, faqe të cilat krahasojnë produktet e kompanive të ndryshme, këto faqe ju japin informacione me vlerë mbi produktet apo shërbimet dhe brenda tyre shikoni link apo adresë e cila ju dërgon direkt në faqen e produktit. A mund ta gjeni se qka ndodh kur ju hapni atë link dhe bleni produktitn? Faqja e cila të dërgon drejt ne faqen e shitësit fiton komision apo përqindje nga shitja.

Rishikojmë hapat :

 • Hapi i parë rregjistroni për programin Affiliate
 • Hapi i dytë ju pranoni një email nga ana jonë me informacione për hyrje
 • Hapi i tretë me të dhënat nga email ju lidheni në pjesën e Affiliate
 • Hapi i katërt në pjesën krijo vendosni url( adresën e produktit) dhe shtzpni butonin gjenero
 • Hapi i pestë ju merni url (adresë) të gjeneruar me numrin referues tuaj dhe jeni gati
 • Përdorni atë adresë në faqent tuaj dhe filloni të fitoni të ardhura pasive

Kur klienti përdor link-un (adresën) referuese dhe blen nga faqja jonë produkte ju fitoni përqindjen. Përqindja do të jetë valide 8 ditë pasi të jetë blerë produkti. Nëse konsumatori brenda këtzre 8 ditëve kthen produktin e blerë , përqindja juaj nuk do të jetë e vlefshme. Kjo është një rregull për të ndaluar keqpërdorimet.
Çka ndodhë nëse klienti përdor linkun tuaj referues por nuk vendos të blejë në moment dhe kthehet bën blerjen pas disa ditëve? Nëse klienti vjen në faqen tonë duke u referuar linkut tuaj ne vondosim cookie me afat prej 30 ditëve. që domethën edhe nlse klienti vendos të blej produktin që keni referuar ju pas 20 apo 25 ditëve ju fitoni përqindjen tuaj.
Regjistrohuni për Affiliate Marketing më poshtë! Nëse keni pyetje shtesë na kontaktoni.

Rregjistrohu Për Affiliate Marketing

Lidhu Në Llogarinë Tënde Affiliate

PARTNERITET REAL

Çka është Partneritet Real?

Ne po kërkojmë partneritet real në rugëtimin tonë. Besojmë se fuqia e vërtetë vjen nga bashkimi. Ju keni mundësinë të shisni produktet tuaja nëpërmjet platformës Bifeks. Ritni shitjet tuaja, shkoni një hap më shumë në biznes me Programin tonë për Partneritet

Ju Garantojmë Në Rritje të Shitjeve

Çka përfitoni me Programin e Partneritetit:

 1. Frontend Dashboard
 2. Frontend Produkt i Thjesht
 3. Menaxhment i Shitjeve
 4. Sistem i Pagesave
 5. Dyqan Individual
 6. Njoftime për shitjet me email
 7. Reklama juaj dhe hyrja në dyqanin tuaj nga faqja e parë me baner
 8. Faktura
 9. Mbështetje nëpërmet email dhe telefonit
 10. Trajnime bazike për përdorim

Konkretisht ju krijoni dyqanin tuaj online brenda platformës Bifeks. Keni kontrol të plotë mbi çmimet, fotografitë dhe përshkrim apo paraqitje të produktit, menaxhoni vet gjendjen e stokut dhe gjendjen e paraqitur në faqen tuaj. Për të marrë më shumë informacione rreth Programit të Partneritetit regjistrohuni.

Zakonisht ne shikojmë aplikimin tuaj brenda 24-48 orëve. Në raste të tjera kur nuk mund tu përgjigjemi brenda periudhës kohore të përmendur ju njoftojmë me email.

Regjistrohuni më poshtë

Kategoritë e Produkteve: