Pyetje Të Parashtruara Së Shpeshti

Pagesa

A jepni mundësinë pagesë gjatë dorëzimit?

Në dyqanin online Bifeks ju mund të bëni blerje vetëm me kartela bankare debitore dhe kreditore. Nëse ndryshojmë rregullat në të ardhmen do tju njoftojmë.

A mund të bëj pagesë me kartelë bankare?

Në dyqanin tonë mund të bëni pagesa me kartela bakare debitore dhe kreditore.

A mund të paguaj në këste porosinë?

Kartela e kreditit tuaj ua jep mundësinë për pagesa në këste, me kartelë krediti ju paguani tek ne dhe më pas ja paguani bankës këstet.

Po ashtu ne punojmë për të mundësuar ju një sistem më të mir të pagesës me këste 

A është e sigurtë përdorimi i kartelës bankare në faqen tuaj?

PO është e sigurt tregtimi në dzqanin online Bifeks

Bifeks përdor disa kompani për të siguruar faqen në tërësi. Po ashtu përdorim SSL çertifikat për sigurimin e pagesave. është siguri me 256 bi enkriptim.

A mund të paguaj me Transfer Bankar?

Në faqen Bifeks mund të paguani vetëm me kartelë bankare

Si mund ta përdor kartelën e kreditit në faqen tuaj?

Pasi të keni mbaruar me faqen e Kasa (checkout) faqja do tju drejtoj drejt procesit përfundimtar të blerjes. Pasi të hapet faqja atz keni mundësi të vendosni të dhënat e kartelës së kreditit dhe të krzeni blerje.

Kthim

Hapat Si Të Nisni Procesin e Kthimit:

 1. Tek faqja e Bifeks shkoni tek llogaria ime dhe klikoni tek porositë
 2. Tek pjesa e porosive do shikoni në cdo porosi keni opsionin Parje ose shiko klikoni
 3. Pasi të jeni futur do shikoni butonin për kthim klikoni atë
 4. Shkruani se cilët nga produktet dëshironi ti ktheni
 5. Shkruani Arsyen përse kërkoni ti ktheni
 6. Klikoni Kthim
 7. Do të njoftoheni me postë elektronike për detajet dhe kodin e kthimit
 8. Shkruani kodin e kthimit
 9. Bashkë me Faturën dhe produktet futni në paketimin origjinal
 10. Ktheni produktet me kompanin e transportit

Politika e Kthimit

Koha e kthimit të produktit është 15 ditë prej ditës që pranuat produktin

Për të përdorur kthimin pa pagesë ndiqni hapat e përshkruajtura në pjesën Hapat Si Të Nisni Procesin e Kthimit. Ne fund të hapave ju do të keni kodin për kthim pa pagesë

Mund të ktheni produktet me kompaninë e transportit që kemi marveshje. Për këtë do të merni informacion nëpërmjet postës elektronike.

Nuk mund të ktheni produktet të cilat kanë përdorim të njëhershëm dhe produktet të cilat kanë datë skadimi të shkurtër.

Mund të ktheni produktet që nuk ju pëlqejnë por nuk mund ti ktheni produktet të cilat i keni përdorur.Produktet e përdorura, produktet e lara dhe produktet e përdorura nuk do të kthehen.

Cilat produkte nuk mund ti kthej?

Nuk mund të ktheni produktet të cilat kanë përdorim të njëhershëm dhe produktet të cilat kanë datë skadimi të shkurtër.

Mund të ktheni produktet që nuk ju pëlqejnë por nuk mund ti ktheni produktet të cilat i keni përdorur.Produktet e përdorura, produktet e lara dhe produktet e përdorura nuk do të kthehen.

Kush do paguajë transportin për kthimin e produkteve ?

Transport pa pagesë dhe kthim pa pagesë mund të shfytëyojnë të gjithë blerjet mbi 1500 den!

Kthim i lehtë domethënë që ju mund ti ktheni produktet pa pagesë shtesë duke ndjekur hapat në Hapat Si Të Nisni Procesin e Kthimit.

Kur të bëni kthimin e produkteve në kompanin e transportit mos haroni të jepni dhe kodin e kthimit pa pagesë

Transport pa pagesë dhe kthim pa pagesë aplikohet nën kushtin e Rregulli i Përdorimit Fer

E humba kodin e kthimit! Qka tani ?

Nëse ndjekni hapat e procesit të kthimit në fund do të keni kodin e kthimit

Për kthim po ashtu do të informoheni edhe nëpërmjet postës elektronike atz do të keni dhe kodin.

Nëse ju duhet asistencë na kontaktoni.

Koha e skadimit të kodit të kthimit?

Nëse pranuat kodin e kthimit keni kohë 7 ditë për të bërë kthimin e produktit.

Nëse kalojnë 7 ditë nga marja e kodit do të duhet të rinisni procesin e kthimit nga fillimi.

Kthimi do të jetë valid nëse nuk kalojnë 15 ditë nga dita e blerjes

Rregulli i Përdorimit Fer

Transport pa pagesë dhe kthim pa pagesë të drejtën fitojnë të gjitha blerjet mbi 1500 den.

Regulli bazë është që të bëni blerje ose porosi në vlerë mbi 1500 den për të fituar të drejtën.

Nga praktika e deritanishme kemi pasur raste ku konsumatorët për të arritur transport pa pagesë kanë futur në porosinë e tzre edhe produkte të cilat nuk i janl nevojitur dhe kanë bërë kthimin e këtzr produkteve menjëherë pasi kanë pranuar porosinë.

Për këtë arsye ne aplikojmë Rregullin e Përdorimit Fer

Përdorim Fer domethënë nëse porosia juaj në vlerë prej 1500 den bie nën vlerën e 1500 den pas kthimit të produktit atëher ne do tju ngarkojmë me shpenzimet e transportit dhe të kthimit të produktit.

Përshembull nëse ju bëni porosi në vlerë prej 3000 denarë dhe pasi të keni marë produktet bëni kthim të produkteve në vlerë prej 1600 denaë totali i porosisë tuaj do të mbetet 1400 denarë. Pasi që ju nuk plotësoni kushtin e 1500 denarit ne do tju ngarkojmë me shpenyimet e transportit dhe të kthimit. Kështu që kur do ti pranoni paratë nga kthimi i produktit tek ato do të jenë minusuar harxhimet.

Kur do ti pranojë paratë nga kthimi i produktit?

Kthimi i produktit kohët janë :

 1. Kur ne pranojmë produktit është një periudhë e kontrollit të produktit të kthyer për të parë a përshtatet kushteve të kthimit.
 2. Nëse produkti përshtatet kushteve të kthimit paret do të paguhen në llogarinë tuaj në periudhë prej 2 deri 10 ditë
 3. Nëse produktet nuk përshtaten ksuhteve të kthimit atëher produktet do tju kthehen në adresën tuaj.

Kur ne ua kthejmë paratë në llogarinë tuaj ju do të pranoni një email nga ana jonë.

Balanci i kartës së kreditit apo debitit do të paraqit pagesën tonë yakonisht disa ditë pasi të merni email nga ana jonë. Kjo ndodh për shkak të kohëygjatjes së transkasionit nga ana e bankës.

15 dite koha e kthimit mbaroj; a mund ti kthej produktet ?

Bazuar në ligjin e Republikës së Maqedonisë ne japim 15 ditë kohë për kthimin e produktit të blerë. Pas 15 ditëve nuk mund të ktheni produktin e blerë.

Kthim i produkteve me çmime promocionale

Nëse bëni kthimin e produktit të cilët janë blerë në çmime promocionale ose në kohë të ybritjeve ju nuk do të humbni cmimet promocionale në atë porosi. Mund ta ktheni produktin e blerë pa humbur në çmimet të tjera.

Vërejtje: Porosia juaj duhet të përmbush rregullin e përdorimit fer. Porosia juaj nuk duhet të zbresë nën 1500 den për të përfituar nga nga trasport dhe kthim pa pagesë

A mundet porosi të ndyshme të kthehen me një paketim?

Çdo porosi ka kodin e vet kështu që çdo kthim bazohet në kodin e kthimit. Ju duhet ti ktheni produktet ne paketime të ndryshme nëse keni bërë porosi të ndryshme. Domethën nëse keni 2 porosi dhe prej dz porosive dëshironi të ktheni nga 1 produkt. Nuk mund ti ktheni në një paketim dhe nuk mund ti ktheni me një kod kthimi.

Informacionet e Transportit

Kur do të më mbërij porosia?

Në ofertën tonë përfshihen edhe produkte nga shtete të tjera, kështu që produktet të cilat nuk i kemi në gadishmëri yakonisht i dorëyojmë dz deri në tre javë ndërsa produktet që i kemi në llogari i dërgojmë brenda 2-3 ditëve. Objektivi ynë është tju dërgojmë sa më shpejtë që është e mundur. Nëse porosia juaj do të vonohet për ndonjë arsye ne do tju informojmë.

A mund ta ndërojë adresën e dorëzimit?

Nvaret se kur ju e vërejtët adresën dhe kur na kontaktoni. Nëse adresa juaj është gabim dhe ju keni bërë porosinë na kontaktoni sa më shpejt që është e mundur dhe ne do mundohemi ti që të ndikojmë në kompaninë e transportit për ju. Ne kuptojmë ndjesinë të paguash për diqka që nuk do ta marish asnjëherë, për këtë do të mundohemi që porosia tju mbërij ju.

A bëni dërgesa internacionale ?

Ne punojmë vetëm brenda tregut të Maqedonisë. Na kontaktoni për mëshumë detaje nëse jeni klient jashtë Maqedonsië

Harxhimet e Transportit?

Të gjitha porositë me vlerë mbi 1500 denarë fitojnë të drejtën e transportit pa pagesë brenda Maqedonisë. Porositë nën 1500 denarë harxhimet e transportit do të kalkulohen në faqen e kasës (checkout).

Dërgesa e Porosisë u bë gjat kohës kur un nuk isha në shtëpi?

Për të evituar situata të tilla ne nga ju kërkojmë numrin tuaj të telefonit. Sigurohuni që të vendosni numrin tuaj të celularit. Kur dërgojmë porosinë ne bashkangjisim edhe numrin tuaj të telefonit që kompania e transportit tju kontaktojë gjatë dorëzimit.

Nëse ato nuk ju kontaktuan gjatë dorëzimit mos heyitoni të na kontaktoni. Ne do tju informojmë dhe do tju japim udhëzime të mëtutjeshme.

Nëse kompania e transportit nuk arin tju kontaktojë ju në periudh 3-7 ditë atëher porosia do të kthehet tek ne.

Në çka duhet të kujdesem gjatë dorëzimit?

Kontrolloni porosinë tuaj në prezencë të agjentit dorëzues

Nëse vëreni dëmtim në paketim apo diqka të pazakontë:

 • Hapni paketimin në prezencë të agjentit (punësuarit) që bën dorëzimin
 • Nëse produkti është i dëmtuar ose vëreni që mungojnë produkte nga porosia kërkoni nga agjenti të mbajë shënim dhe tju dorëzojë raportim
 • Nëse vendosni që të mos e pranoni porosinë nisni procesin e kthimit duke ndjekur hapat e kthimit, merni numrin tuaj për kthim pa pagesë bashkangjitni dhe fakturën dhe dorëyojeni porosinë tek agjenti i kompanisë së transportit

Nëse ju duhet ndihmë mos heyitoni të na kontaktoni

A bëni dërgesa gjatë festve?

Kompanitë që bashkpunojmë për dërgimin e paketave nuk punojnë gjat festave

Cilët orë mund ta pres produktitn të më dorëzohet?

Më së shpeshti kompanitë e transportit dorëzimin e bëjnë në 09:00-15:00

Porositë

Si mund ti ndjek porositë e mia?

Pasi të mbaroni procesin e pagesës:

 1. Do të pranoni postë elektronike nga ana jonë me përmbajtje që porosia juaj është pranuar
 2. Kur ne do të dorëzojmë porosinë tuaj tek kompania e transportit ju do të informoheni nëpërmjet postës elektronike
 3. Nga kompania e transportit ju do të pranoni telefonat apo mesazh mbi dorëzimin

Nga faqja Llogaria ime mund të ndiqni statusin e porosisë suaj

A mund të dërgojë porosinë si dhuratë me shkrim mbi të?

Nuk mund të bëni porosi në formë të dhuratës me mbishkrim në të

A mund të bëj ndryshime në porosinë e bërë?

Nuk mund të bëni ndryshime në porosinë që keni bërë. Nëse keni bërë gabim ose keni ndryshuar mendje për porosinë mund ta anuloni porosinë tuaj nëse porosia nuk është dhënë në kompaninë e transportit.

Për të parë statusin e porosisë suaj shkoni tek Llogaria Ime dhe klikoni tek porositë, atz do të shikoni statusin e porosisë suaj.

Mund të na kontaktoni që tju informojmë mbi statusin e porosisë suaj.

A mund ta ndëroj produktit për numër më të madh apo më të vogël?

Disa produkte janë në sasi të limituara dhe kjo nuk na lejon ne që të bëjmë ndërime.

Ju mund ta ktheni produktin duke ndjekur hapat e kthimit 

Më pas mund të bëni porosi të re për produktet që dëshironi ti furniyoni

A mund të anulojë porosinë ?

Nëse keni bërë ndonjë gabim në furnizim apo keni ndryshuar mendje mbi porosinë mund të anuloni porosinë nëse nuk është dorëzuar porosia në transport.

Për të parë statusin shkoni tek Llogaria ime dhe klikoni mbi porositë, atz do të shihni statusin e porosisë suaj.

Nëse porosia juaj është dhënë në transport atëher duhet të prisni deri sa të bëhet dorëzimi i porosisë dhe më pas të ndiqni hapat për kthim të produktit.

Mund të na kontaktoni për informacione

A mund ta anulojë porosinë e cila është dhnë në transport?

Nëse statusi i porosisë suaj tregon që porosia është në transport nuk mund ta anuloni.

Duhet të prisni deri sa të bëhet dorëzimi

Por mund të bëni dorëyimin në të njejtën koh kur e pranoni.

Ndiqni hapat për kthim të porosisë.

Mund të na kontaktoni në çdo moment do mundohemi tju ndihmojmë

Porosia ime është anuluar. Pse?

Arsyen e anulimi të porosisë suaj mund të lexoni nga Llogaria Ime dhe nga posta elektronike që ua dërgojmë ne.

Për më shumë informacione mos heyitoni të na kontaktoni

Porosia që pranova është e dëmtuar. Çka duhet të bëj?

Nëse vëreni dëmtim në paketim apo diqka të pazakontë:

 • Hapni paketimin në prezencë të agjentit (punësuarit) që bën dorëzimin
 • Nëse produkti është i dëmtuar ose vëreni që mungojnë produkte nga porosia kërkoni nga agjenti të mbajë shënim dhe tju dorëzojë raportim
 • Nëse vendosni që të mos e pranoni porosinë nisni procesin e kthimit duke ndjekur hapat e kthimit, merni numrin tuaj për kthim pa pagesë bashkangjitni dhe fakturën dhe dorëyojeni porosinë tek agjenti i kompanisë së transportit

Nëse ju duhet ndihmë mos heyitoni të na kontaktoni

Pranova porosinë por mungojnë produkte. Çka duhet të bëj?

Nëse vëreni se porosia juaj ka më pak produkte atëherë:

 • Hapni paketimin në prezencë të agjentit (punësuarit) që bën dorëzimin
 • Nëse produkti është i dëmtuar ose vëreni që mungojnë produkte nga porosia kërkoni nga agjenti të mbajë shënim dhe tju dorëzojë raportim
 • Bëni një fotografi dhe raportin nga agjenti dorëzues na dërgoni ne

Nëse nuk hapët porosinë në prani të agjentit dorëzues dhe ai nuk mbajti shënim mbi mungesë në porosi ne nuk mund tju garantojmë zgjidhje. Por do mundohemi të arrijmë zgjidhje.

Nëse nuk hapët porosinë në prani të agjentit dorëzues na dërgoni një fotografi të porosisë

Produktin që bleva nga ju nuk punon mirë? Çka duhet të bëj?

Të gjithë produktet të cilët kanë garancion kur ju pranoni ato janë nën garancion të prodhuesit dhe Bifeks.

Nëse keni vështirësi me produktin gjatë periudhës së garancionit atëher ndiqni hapat:

 1. Kontrolloni dokumentin e garancionit dhe kontaktoni qendrën e servisit
 2. Nëse nuk mund të kontaktoni qendrën e servisit atëher na kontaktoni ne 

Të gjitha detajet janë të përshkruara në dokumentin e garancionit. Mos i dërgoni ato produkte tek ne nëse ne nuk ua kemi kërkuar që ti dërgoni. Garancioni i produkteve është i mbuluar nga servise të autorizuara

A mund ti përdor pikët e kartelës së kreditit për të bërë blerje?

Nuk mund të përdorni pikët e kartelës së kreditit për të bërë blerje në dyqnin online Bifeks.

A mund të bëjë dikush tjetër blerje me kartelën tim të kreditit nëse ja lejoj unë?

Ne reptësisht rekomandojmë që të mos lejoni askënd të përdor kartelën e kreditit tuaj për shkaqe sigurie

Si mund të përdor kuponin për lirim?

Nëse keni kupon për lirim atëher:

 • Zgjidhni produkt i cili është i mbuluar nga ai kupon
 • Shtoni produktin në shportë
 • Vazhdoni në kasë atz do të gjeni hapsirën për përdorim të kuponit
 • Përdorni kuponin dhe çmimi automatikisht do të reflektohet me lirim

Pse porosia nuk erdhi në paketim Bifeks?

Ne kemi programë partneriteti dhe operojmë bashkë me shumë firma. Qëllimi ynë është të mundësojmë dorëzim të shpejtë. Për këtë arsye ne lejojmë që parterët tanë tu dërgojnë ju në porositë driekt. Disa herë ju mund të pranoni një porosi të ndarë në disa paketime ose në afat kohor të ndryshëm.

Llogaria Ime

E harrova fjalëkalimin. Çka duhet të bëj?

Shkoni tek faqja Llogaria Ime, në pjesën ku bëhet hyrja në llogari do të shikoni që shkruan harrova fjalëkalimin, klikoni mbi të mbushni pjesën ku kërkohet posta juaj elektronike dhe klikoni dërgo fjalëkalimin. Në postën tuaj elektronike to dju mbërrij informacione për ndërrim apo fjalëkalim të ri.

Si mund ta ndërrojë fjalëkalimin?

Për të ndërruar fjalëkalimin shkoni tek Llogaria Ime pasi të jeni futur brenda shkoni tek informacionet për llogarinë, aty do të shihni pjesën ku mund të ndërroni fjalëkalimin tuaj.

A mund ta ndërroj postën elektronike?

Për të ndërruar postën elektronike shkoni tek LLogaria ime pasi të keni hzrë shkoni tek informacione mbi llogarinë aty do të shihni pjesën se ku mund ta ndërroni postën elektronike.

Faktura & Garancioni

Kur do pranoj fakturën?

Faktura do tju dërgohet me postë elektronike dhe në paketim me transportin e porosisë

Si mund të ndërroj informacionet në fakturë?

Nuk mund të ndërroi informacionet në fakturën tuaj egzistuese.

Mund të ndërroni informacionet Tek Llogaria Ime atëher  fakturimet e ardhshme do të bëhen në bayë të informacioneve të reja që ju keni plotësuar.

A mund të dërgoni fakturë të bëj pagesën nga llogaria e kompanisë?

Ne nuk dërgojmë faktura kompanive. Ne dyqanin online Bifeks pagesa bëhen vetëm me kartelë krediti. Nuk kemi pjesë të veçantë për rregjistrimin e kompanive.

Na kontaktoni nëse keni kërkesa të veçanta dhe ne do mundohemi tju ndihmojmë nga dzqanet tona fizike

Dokumenti i Garancionit nuk erdhi me paketimin. Çka duhet të bëj?

Nëse garancioni nuk erdhi në paketim na kontaktoni

Abonim

Si mund të heq abonimin nga pranimi i postave elektronike mbi të rejat e kompanisë?

Mund të heqni abonimin nga posta elektronike e pranuar, nga Llogaria ime ose na kontaktoni ne

Un hoqa abonimin nga pranimi i postës elektronike mbi të rejat e kompanisë por përsëri pranoj postë nga ju!

Heqja e Abonimit zgjat 48 orë nga momenti që deaktivizuat. Nëse pas 48 orë përsëri pranoni postë elektronike nga ana jonë na kontaktoni

Kategoritë e Produkteve: