Mirësevini

 

Kuptojmë nevojat tuaja. Punojmë për ti përmbushur!

Kush Jemi Ne?

 

Bifeks lindi në korik të 2011 në qytetin e Strugës me ambicje të larta sipërmarëse që tju shërbej klientëve. Hapi i parë ishte në industrinë e ndriçimit duke përfshirë ndriçimin e bredshëm dhe të jashtëm. Jemi nënshkrues të projekteve të ndryshme në rugëtimin tone. Bifeks ishte dritë për shumë shtëpi, hotele, restorante, zyra dhe shumë vende tjera të përfshira nga ndriçimi i brendshëm dhe i jashtëm në regjionin e Strugës dhe Ohrit për 7 vitet e kaluara. Prej faqes tone në facebook ne kemi ofruar zgjidhje për dekorimin e ambienteve shumë klientve. Ne me produktet tona të ndriçimit u kemi shërbyer mijëra shtëpive dhe bizneseve – Tash synojmë tu shërbejmë milionave.
Në Maj të 2018 Bifeks mori vendim për të hapur dyqan online me qëllimin e vetëm që tu shërbejë klientëve jo vetëm ne regjionin e Strugës dhe Ohrit port ë përmbush nevojat të një numri më të madhë të klientëve të cilët preferojnë të blejnë online. Ne morëm këtë vendim për të hapur dzqan online në bayë të kërkesave dhe nevojave të ndjekësve tanë në Facebook.
Ne besojmë në njerëz, besojmë se meritojnë në zgjidhje më të mira,më shumë mundësi, shërbim më të mirë dhe produkte unike. Fuqia jonë vjen nga njerëzit.
Hapi I radhës I Bifeksit është zgjidhja e kërkesave të konsumatorëve dhe ofrimi I produkteve më të mira nëpërmjet dyqanit online Brenda teritorit të Maqedonisë.
Ju premtojmë se ne nuk do të ndalojmë këtu! Së shpejti gjëra të reja…

Ju faliminderojmë për besimin tuaj që na dhatë që nga themelimi i kompanisë deri sot, mund të na besoni edhe me dyqanin online!

Si Nisëm Rugëtimin

 

Themelim i kompanisë nuk është e lehtë. Shikoni si ja bëm ne!
Zgjohdëm disa nga postimet dhe fotografitë që i llogarisim si hapat e para te Bifeks -it.
Postimi i parë : “Erësirrën Bifeks e Ndriçon”
Fotografia e Dyqanit të parë
Lirimi i parë që aplikuam për ditëlindjen e Bifeks – saktësisht 1 vjet pas hapjes
Fotografia e një ndër projekteve të para
dhe pjesmarja e parë në ekspozitë!

Vegim3

Vizion

 

Tu mundësojmë njerëzve jetë më të lehtë dhe ti ofrojmë eksperiencën më të mirë tregtare në Ballkan

vegim1

Misioni

 

Bërjen e tregtisë në mënyrë me të lehtë,ofrimi i vlerës dhe më shumë zgjidhje kualitative konsumatorëve

vegim12

Vlerat

Vlerat tona përshkruajnë se kush jemi ne dhe në qfarë besojmë


Premtimi Ndaj Klientëve

 

Oferta më e mirë dhe ndërtimi i relacionve

Kualiteti

 

Kualiteti është qka ne ofrojmë

Integriteti

 

Ne jemi të sinqertë dhe etik

Pasioni Për Punë

 

Ne Punojmë Shumë

Njerzit

 

Ne besojmë në Njerëz

Dëshironi Të Punoni Me Ne?


Kariera


 

Bëhuni Pjesë e Ëndrës

Për persona ambicioz që dëshirojnë të bëhen pjesë e Bifeks

Kooperimi


 

Partneritet 1: Bëhuni Furnizuesi Jonë

Partneritet 2: Affiliate Marketing

Kategoritë e Produkteve: