Si Të Blej

Hapi 1 : Regjistro Llogari

Nëse nuk keni krijuar llogari klikoni në ikonën e llogarisë si në foton më poshtë. Mund të realiyoni regjistrimin me vendosjen e postës elektronike tuajën ose të bëni regjistrimin nëpërmjet rrjeteve sociale duke shtzpur butonin e rrjetit social rregjistrimi është i thjeshtë dhe i shpejtë. Nëse vendosni të rregjistroni nëpërmjet postës elektronike në hapsirën e zbrazët shtoni postën elektronike. PAsi të vendosni postën elektronike ju do të pranoni një email me instruksione se si të bëni hyrjen. Pasi të futeni në llogarinë tuaj mbushni informacionet e emrit mbiemrit adresës qytetit etj

Hapi 2: Shto Në Shportë

Pasi keni bërë zgjidhjen e produktit shtzpni butonin Shto në Shportë. Më pas shtypni ikonën e shportës që është e vendosur në menunë kryesore . DO tju hapet një dritare e vogël me dy mundësi Kasa dhe Paraqit Shportën. Nëse keni nevoj për të ndryshuar , hequr nga shporta produkte apo për të shtuar vazhdoni me Paraqit Shportën. Nëse nuk keni nevojë për ndryshime vazhdoni dhe klikoni Kasa

Hapi 3: Kasa

Nëse regjistruat më parë llogarinë dhe mbushët informacionet e nevojshme të emrit ,adresës dhe të tjera atëher të gjitha informacionet do të paraqiten në formularin në anën e majtë. Nëse nuk i mbushët informacionet keni mundësinë përsëri. Në formularin më poshtë mbushin informacionet bazike që ne të mund tju dërgojmë dërgesën në adresën dhe personin e duhur. Kur të jeni gati shtzpni butonin Vendos Porosinë

Hapi 4: Pagesa

credit-kart-example

Pasi që keni vendosur porosinë faqja do tju drejtojë drejt hapit të fundit pagesës. Procesi i pagesa është e siguruar me SSL çertifikatë e enkriptuar. Mbush vendet e zbrazëta me Emrin dhe Mbiemrin, Numri i Kartelës, Data e Skadimit të Kartelës dhe CCV ose numri sekret treshifror i cili ndodhet në pjesën e pasme të kartelës. SI shembulli më poshtë:

payment-card1

Porosia u Pranua! Tash Është Radha Jonë Për ti Dërguar Produktet

Kategoritë e Produkteve: